Campagne website huren via Mr-Domein

Wilt u snel en gemakkelijk beschikken over een betrouwbare website met een rijke geschiedenis, goed design en gerelateerde inhoudt? Dan kunt u op Mr-domein.nl verschillende keuzes maken. U kunt er voor kiezen een domeinnaam inclusief website, design en inhoudt te kopen. U betaalt hierbij één bedrag voor een geheel geoptimaliseerde website die hoog scoort in de zoekmachines!

Daarnaast kunt u er voor kiezen eenzelfde website te 'huren'. Waar het voorheen niet mogelijk was websites te huren, biedt Mr-domein deze mogelijkheid aan! Heeft u een campagne die u gaat voeren en wilt u snel en gemakkelijk uw doelgroep bereiken? Dan biedt Mr-domein.nl een gevarieerd aanbod aan domeinnamen en complete pakketten inclusief domeinnaam, design en inhoudt!

Heeft u een website die u niet gebruikt, of waar een bepaalde campagne is op verlopen en wilt u graag de domeinnaam in de toekomst gebruiken maar doet u er op het moment er niks mee. Dan kunt u er voor kiezen uw domeinnaam te verhuren aan mensen die hierna op zoek zijn. Via Mr-domein kunt u uw domeinnaam inclusief website verhuren aan klanten van Mr-domein. Als een soort domeinen makelaar helpen wij u met het zoeken naar klanten die interesse hebben in de domeinnaam, website en inhoudt.

Campagne website huren voor aantrekkelijke tarieven!

Het huren van campagne websites brengt vele voordelen met zich mee, zo kan een campagne die u voert snel aan de man worden gebracht. U hoeft geen maanden te wachten tot uw doelgroep bereikt op het internet. Snel en gemakkelijk uw bericht, product of dienst op het internet tonen op een hoge positie in de zoekmachines. Waar het normaal gesproken enkele maanden en heel wat geld kost voordat een website  plaats neemt op een hogere positie, zal een website die u huurt 'al' een hogere positie hebben en bent u haast geen geld kwijt voor het huren van deze website. Zodra de campagne afloopt en u  de website niet meer wilt onderhouden kunt u ervoor kiezen het huurcontract te beëindigen.
 

Compleet ingerichte website of webshop ingericht op conversie.

Bekijkt u hieronder enkele websites en webshops welke wij momenteel in de verhuur hebben dit op goed klinkende generieke domeinnamen. Overtuig uzelf middels een bezoek aan deze webpagina's, aan de meerwaarde, welke wij met een dergelijk concept ook aan uw organisatie kunnen bieden.

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...