Domeinnaam te koop

Bent u van plan uw domeinnaam te kopen? Mr.Domein biedt talloze mogelijkheden wat betreft domeinnamen. Zowel alleenstaande domeinnamen met een rijke geschiedenis als campagne websites met een compleet design en inhoud worden aangeboden binnen het assortiment op Mr.Domein.nl!

Een  domeinnaam te koop zetten wordt door particulieren en bedrijven gedaan om verschillende redenen. Na jaren hard werken, heeft een bedrijf misschien wel besloten te stoppen of heeft men niet meer de financiën de website te onderhouden. Vaak verloopt een hosting contract met een hosting bureau. Dit hosting bureau is vervolgens verplicht andere geïnteresseerde de kans te geven de domeinnaam te kopen. Na een quarantaine tijd van ongeveer 40 dagen heeft iedereen de kans de domeinnaam te registreren. Dankzij onze geavanceerde systeem zijn wij in staat deze domeinnamen te registeren. U krijgt hier vervolgens de mogelijkheid deze domeinnaam van ons over te nemen of te huren.

Een verkoop gaat overigens niet zo maar over een nacht ijs. Voor veel domeinnamen bouwen wij reeds een professionele website gerelateerd aan het onderwerp van de domeinnaam en optimaliseren de website dusdanig, dat deze snel weer een hoge positie in de zoekmachines bemachtigt. Door een complete samenwerking met designers en internet marketeers kunnen wij u als klant een 'complete website' aanleveren die tevens direct beschikt over een goede domeinnaam.

Bent u nieuwsgierig en wilt u ook een compleet pakket met een domeinnaam gerelateerd aan uw branche?  Wilt u meer omzet, door internet bezoekers? Dan is dit u kans! Neem gauw een kijkje in onze portfolio voor het huidige aanbod aan domeinnamen en koop het complete website of enkel de domeinnaam tegen een aantrekkelijke prijs!

Mr.domein at your service!

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...