Domein kopen? Mr-domein biedt kant-en-klare domeinen!

Domein kopen? Mr-domein.nl heeft een uitgebreid aanbod aan domeinen. U hoeft niet verder te zoeken, want wij hebben voor ieder thema een domeinnaam ter beschikking. Wilt u een website met een kerstthema? Dan zit u bij ons goed. Een kledingwebshop beginnen? Ook daar hebben wij domeinen voor. Of het nu gaat om cadeautjes, startpagina's, online casino's, vakantiewebsites, sportsites of iets anders, op Mr-domein.nl vindt u de domeinnaam die u zoekt!

Geef ons uw wensen door en wij helpen u aan een geschikte domeinnaam.

U wilt een domein kopen omdat...

 • u een eigen website wilt maken;
 • u een domeinnaam wilt reserveren voor later;
 • u wilt voorkomen dat iemand anders de domeinnaam vastlegt;
 • u wilt de domeinnaam laten doorverwijzen naar een andere site;
 • u wilt gebruikmaken van een professioneel e-mailadres
 • andere reden zijn uiteraard ook mogelijk. Neem indien gewenst contact met ons op!

Hoe werkt het kopen van een domein?

Een domein kopen bij Mr-domein.nl is heel eenvoudig. Allereerst bedenkt u een naam voor uw domein. De kans is echter groot dat de domeinnaam die u kiest al bestaat en om deze vrij te krijgen moet u vaak veel geld betalen. Als u daarentegen een domeinnaam bedenkt die nog vrij is, is het risico op een slechte domeinnaam groot (te lange naam, geen belangrijke woorden in de domeinnaam, etc.) omdat alle goede namen al bezet zijn.

Mr-Domein heeft de oplossing...

Allereerst gaat u naar onze domeinoverzichtspagina. Hier zoekt u naar een domeinnaam die bij uw wensen past. Al deze domeinen zijn 'bestaande' domeinen en zij hebben al enige waarde opgebouwd. Bovendien worden de websites bijgehouden door Mr-domein, dit betekent dat u van start gaat met een website die al enige bekendheid heeft opgebouwd. U zult daarmee sneller hoog in Google scoren wat direct kan zorgen voor bezoekers op uw website.

Heeft u meer begeleiding of hulp nodig bij het kopen van een domeinnaam? Laat het ons dan weten zodat wij u verder kunnen assisteren.

Hoe veel kost een domein?

De prijs van een domein(naam) kan erg verschillen. Dit is onder andere afhankelijk van de geschiedenis van het domein en hoe veel het domein al heeft opgebouwd. U betaalt dan eenmalig een bedrag voor het overnemen van de domeinnaam. Dit kan bijvoorbeeld € 50,- zijn, maar voor een zeer sterke domeinnaam kan dit bedrag veel hoger zijn. Wanneer u een domeinnaam gekocht heeft, betaalt u nog een maandelijks of jaarlijks bedrag voor de hosting en registratie (dit kan al vanaf € 5,-).

Voordelen domein kopen

Het kopen van een domeinnaam bij Mr-Domein heeft een aantal voordelen:

 • Compleet pakket: website + domeinnaam gerelateerd aan branche
 • Meer omzet dankzij onderhouden domeinnaam
 • Extra diensten zoals SEO en online reclame mogelijk
 • Kant-en-klaar domein kopen mogelijk
 • Goedkope, 'all-in-one' oplossingen
 • Hosting, domeinnaam, website & marketing onder één dak.

Wilt u meer informatie over domeinen kopen? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvende informatie of het overnemen van een van onze domeinen. Mr-Domein is uw domeinenbutler, of het nu gaat om kopen, huren of iets anders.

Meer informatie over het belang van een goed domein leest u tevens hier:

Domeinnaam vastleggen | Waarde van een domein | Goede domeinnaam | Domeinnaam extensie

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...