Domeinen met gerelateerde zoekwoorden

Een domeinnaam met een zoekwoord, gerelateerd aan uw branche is zoektechnisch gezien een belangrijke factor die meespeelt binnen de waardebepaling van een domeinnaam. Een schoonmaakbedrijf zal beter af zijn met een domein als Schoonmaakbedrijf.nl dan een domeinnaam als Mandenverkopen.nl. Een domeinnaam als Schoonmaakbedrijf.nl geeft meteen weer wat de website inhoudt. Heeft u een naam zoals quieido.nl? Met deze nietszeggende domeinnaam heeft geen enkel persoon een idee wat er te vinden is op de website.

U wilt de drempel voor potentiële bezoekers verlagen, door hun meteen een idee te geven waarover uw website gaat. Vandaar dat branche gerelateerde zoekwoorden een belangrijke rol spelen. Natuurlijk, wilt dit niet zeggen dat een naam als het voorgenoemde quieido.nl slecht is. Maar minder snel begrepen zal worden. Neem een kijk naar Bol.com. Een naam die u totaal niks zegt over de inhoudt van de website maar waar wel een prachtig bedrijf achter zit.

Voor organisaties met een enorm marketingbudget voor het verkrijgen van voldoende naamsbekendheid rondom een domein is de 2de optie vaak de te overwegen versie. Voor kleinere organisaties verdient de aanbeveling vanwege online vindbaarheid het absoluut om eens goed na te denken over een domeinnaam met een passend zoekwoord in de domeinnaam. Als dit domein ook nog eens historie heeft omdat er voorheen ooit een andere website op heeft gestaan, met een vergelijkbaar onderwerp, dan kan dit de kans op een versneld online succes vrijwel alleen maar doen toenemen!

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...