FAQ

De meest gestelde vragen die we bij de klantenservice van Mr. Domein ontvangen betreffen de waardebepaling van een willekeurige domeinnaam alsmede hoe het proces van een domein overdracht plaatsvindt.

Waardebepaling domein

De prijs bestaat uit de volgende onderdelen:

  1. We kijken altijd naar de reclame & herkenningswaarde. M.a.w. of de url een leuke en goed te onthouden redelijk korte domeinnaam is, of wellicht zelfs complete zoekwoorden (combinaties) bevat.
  2. We bekijken wat de huidige online reputatie van het domein is. Wordt het domein positief vermeld op andere webpagina's? Staat er bijvoorbeeld al ergens een filmpje van het domein op youtube enz. Via deze vermeldingen kan men namelijk al meteen bezoekers doorgestuurd krijgen. Al met al zorgt deze reputatie eigenschap ervoor dat aanzienlijk snellere resultaten mogelijk zijn bij lancering van een verder zoekmachine vriendelijke website met de juiste teksten.
  3. Leeftijd van het domein. Indien het domein al enkele jaren bestaat zal lancering van een nieuw domein op ook zorgen voor een snellere start van het nieuwe te lanceren concept.

Conclusie waardebepaling domeinnaam. Nadat de eigenschappen van punt 1 t/m 3 in kaart zijn gebracht wordt deze door een formule gehaald en komt er zo een verkoopprijs ex. BTW tot stand.

--

Verkoop domeinnaam & bijbehorende overdracht naar andere domeinnaamhouder via bijvoorbeeld sidn.nl

Indien u als klant akkoord gaat met het uitgebrachte bod. Kunt u ons uw naw gegevens op + eventueel bedrijfsinfo. Nadat u o.b.v. deze info een factuur heeft ontvangen van mr-domein of één van onze klanten kunt u deze betalen met de instructies welke op de faktuur zijn vermeld.
Zodra wij de bevestiging hebben dat de betaling is ontvangen, ontvangt u direct van ons de bijbehorende verhuisscode.

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...