Domeinen verkopen

Domeinnamen spelen een grote rol in de online kansen van een bedrijf. Toch is het vaak een ondergeschoven kindje en dat is echt volledig onterecht zijn wij van mening. Natuurlijk zijn er domeinnamen van bedrijven die u onthoudt, zonder dat ze direct prijs geven wat het bedrijf aan biedt. Maar deze bedrijven hebben eerst enorm veel moeite en geld moeten steken in reclame campagnes om deze bekende naam te krijgen.

Een domeinnaam geeft een andere mogelijkheid. Namelijk een mogelijkheid die niet perse gekoppeld is aan een specifieke merknaam en aan een enorm marketing budget. Want indien de domeinnaam verwijst naar de dienst die u aan biedt is bijvoorbeeld deze al een stuk gemakkelijker te onthouden. Daarnaast is gebleken dat een domeinnaam die uw dienst omschrijft gemakkelijker door zoekmachines als zodanig wordt herkend met als gevolg veel gericht zoekverkeer. Samengevat komt het op het volgende neer:

  • Een goede domeinnaam is kort
  • beschrijft uw dienst
  • is makkelijk te spellen
  • heeft een herkenbare extentie

Een aantal criteria die natuurlijk voor zich spreken. Op het moment van schrijven zijn er bijna 5 miljoen domeinnamen geregistreerd via de nl extentie. Dit betekend dat het erg lastig wordt om nog een domeinnaam te verzinnen die aan al deze criteria voldoet. Veel voor de hand liggende domeinnamen zijn reeds vastgelegd. Dit spreekt natuurlijk ook voor zich.

Iedere maand komen er echter ook weer vele duizenden oudere domeinnamen vrij van websites die worden opgeheven en daar kunt u van profiteren. Veel van deze domeinnamen hebben namelijk een rijke historie. Een historie & reputatie die is opgebouwd in jaren en dat is een gegeven wat u niet krijgt bij het eenvoudig registreren van een nieuwe naam. Het goede nieuws dat wij u willen brengen is dat u via Mr Domein veel van deze domeinnamen kunt vinden en niet alleen de ideale domeinnaam voor uw dienst. Eventueel krijgt u er zelfs een gehele website in een verkoop bij.

Mr Domein adviseert u graag bij het zoeken van een geschikte domeinnaam voor uw bedrijf of dienst. Inmiddels hebben wij honderden domeinnamen in onze portfolio die wij eventueel aan u willen verkopen. De kans is groot dat er een geschikte domeinnaam voor u bij zit. U kunt ook zelf naar een geschikte domeinnaam zoeken via onze portfolio. Deze kunt u van ons overnemen of huren en al of niet in combinatie met een website. Bekijk onze portfolio of neem contact met ons op indien u vragen heeft.

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...