Domein waarde van een domein

Bent u op zoek naar een domeinnaam die een bepaalde waarde heeft? Een domeinnaam die beschikt over zoekwoorden gerelateerd aan uw branche? Of wilt u een domeinnaam met een rijke backlink historie? Verschillende factoren die de domeinnaam waarde bepalen!

Waarde van een Domeinnaam.

De waarde van een domeinnaam wordt door verschillende factoren beïnvloed, zo zijn er zoektechnische factoren die meespelen en gebruikersgemak voordelen! Misschien wel een rijke geschiedenis aan backlinks, die de waarde van een betreffende domeinnaam bepalen. Hieronder de verschillende factoren kort maar krachtig uitgelegd.

Persoonlijke en algemene domeinnaam  waarde.

Om te beginnen, wordt de waarde van een domeinnaam onderverdeeld. Zo heeft u persoonlijke waarde en algemene waarde. Hoe gerelateerd de domeinnaam is aan uw branche, of tak van sport die u bespeelt houdt de persoonlijke domeinnaam waarde in. Het kan zijn dat u zich richt op het verkopen van schoonmaakmiddelen, een domeinnaam zoals mandenverkoper.nl is een domeinnaam, zonder persoonlijke waarde voor u. Uw branche is verreweg van het verkopen van manden. Een domeinnaam als schoonmaakartikelen.nl is een domeinnaam met een hoge persoonlijke waarde. De domeinnaam is namelijk erg gerelateerd aan uw branche.
De algemene domeinnaam waarde houdt in wat een domeinnaam waard is, zonder te kijken naar uw eigen bedrijf. Een algemene waarde wordt aangehouden om o.a. de prijs te bepalen van de domeinnaam.
 

Gebruikersgemak, zorg dat uw bezoekers uw domein terugvinden!

Klant is koning, maar hier zult u ook online voor moeten zorgen. Een moeilijk te onthouden of te spellen naam is niet meteen gebruiksvriendelijk. Om het te verduidelijken, een terugkerende bezoeker of klant die op zoek is naar  u als schoonmaakbedrijf, zal een domeinnaam als schoonmaakbedrijf.nl eerder onthouden. Wanneer u een naam als xnd23oid.nl gebruikt, zal dit een stuk lastiger terug te vinden zijn. Gebruik daarom een zo'n kort mogelijke domeinnaam, waarbij het voor terugkerende bezoeker of potentiële klant een gemak is u als bedrijf te vinden!

 

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...