Waarom een domeinnaam vastleggen?

Waarom is het voor u als particulier, bedrijf, instantie of stichting interessant een domeinnaam vast te leggen? Het begint met een stuk erkenning de uitstraling die u hebt en de wijze waarop potentiële klanten u kunnen bereiken. U wilt als verkoper van een product of dienst vindbaar zijn op het internet en zodra men u heeft gevonden willen zij eventueel weten hoe zij u telefonisch kunnen bereiken. Een aantal voordelen, die het vastleggen van een domeinnaam met zich meeneemt:

De voordelen van het vastleggen van een domeinnaam

In Nederland gebruikt gemiddeld 14,5 uur het internet per week, menig mensen houdt zich bezig met het onderhouden van sociale contacten via social media websites waaronder Facebook of LinkedIN. Hiernaast zijn mensen op zoek naar diensten, producten of informatie op het internet.
Tegenwoordig worden de informatie media waaronder de telefoongids of gouden gids niet veel meer gebruikt door mensen die op zoek naar een bedrijf. Zij gebruiken een online bedrijven gids of voeren een zoekopdracht uit op een zoekmachine. Om beter bereikbaar te zijn, een goede uitstraling te hebben en bovendien goed herkenbaar te zijn is een 'website' met een toepasselijke domeinnaam aan te raden (eigenlijk noodzakelijk).

Wees professioneel met uw gekozen domeinnaam

Hebt u een adviesbureau, een bouwbedrijf, een schoonmaakbedrijf of een ander soort organisatie die te maken heeft met 'communicatie'?  Een website biedt u talloze mogelijkheden, waaronder een professioneel e-mailaccount!

Het staat meer professioneel, wanneer u uw klanten laat e-mailen naar info@uwbedrijfsnaam.nl dan naar een e-mail adres als ruige-auto01@hotmail.com. Een stuk professionaliteit kan ieder bedrijf in iedere branche gebruiken.

Bent u op zoek naar een domeinnaam passend bij de producten die u verkoopt of de diensten die u verleent? Neem dan contact op met Mr-domein.nl en laat ons weten waarna u op zoek bent en wij vinden een passende domeinnaam!

Domeinnamen

Een domein begint met erkenning, de uitstraling die u heeft en de wijze waarop potenti´┐Żle klanten u kunnen bereiken.

lees meer...
Campagne websites

Bent u als organisatie op zoek naar een website? Wilt u makkelijk op een hoge positie in Google en andere zoekmachines staan?

lees meer...
Online marketing

Wilt u net dat extra zetje voor uw website? Wij helpen u uw website online te promoten met ons online marketing pakket!

lees meer...